Zavod za javno zdravlje Zrenjanin

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin

Zdravlje za sve

admin

Vreme čitanja 1 minut

U zavodu za javno zdravlje Zrenjanin, u periodu od 07.02.2020 - 08.02.2020. godine, održan je dvodnevni trening pod nazivom “Unapređenje komunikacije između roditelja i pedijatara u cilju pravovremene i kompletne imunizacije dece”. Uzimajući u obzir probleme u sprovođenju imunizacije, pre svega problema odbijanja imunizacije, smatra se da bi ovakve edukacije mogle da se povećaju vakcinalni obuhvat u narednom periodu.

Obeležen Nacionalni dan bez duvana

31. januar - Nacionalni dan bez duvana

admin

Vreme čitanja 1 minut

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin je, 1. februara 2020. godine, nizom akcija sa svojim partnerima obeležio 31. januar - Nacionalni dan bez duvana. Zavod za javno zdravlje Zrenjanin je sa Domom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ delio edukativni materijal svim zainteresovanim građanima u objektu Gomex Total. U srednjoj elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla“ je održano predavanje o štetnosti duvana i odvikavanju od cigareta. Predavanje je organizovao Crveni krst Zrenjanin, Savetovalište za mlade iz Doma…

admin

Vreme čitanja 7 minuta

Svetska zdravstvena organizacija sa Međunarodnim udruženjem za borbu protiv raka svakog 4. februara obeležava Svetski dan borbe protiv raka. Međunarodno udruženje za borbu protiv raka počelo je 2019. godine trogodišnju kampanju pod sloganom „Ja sam, ja hoću” kojom se podseća da pojedinac i zajednica mogu da doprinesu smanjenju globalnog opterećenja malignim bolestima.

Zavod

Centar za promociju zdravlja, analizu, planiranje i organizaciju zdravstvene zaštite, informatiku i biostatistiku u zdravstvu
Centar za mikrobiologiju
Centar za higijenu i humanu ekologiju
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti
Služba za pravne, ekonomsko-finansijske, tehničke i druge slične poslove

SAVETOVALIŠTA

Savetovalište za odvikavanje od pušenja
Savetovalište za pravilnu ishranu
Savetovalište za DPST

DOKUMENTI

Analize
Finansijski izveštaji
Javne nabavke
Uputstva i obrasci
Politika kvaliteta
Obim akreditacija
ATS sertifikat
Opšti akti

Kategorije

O nama

Dosta toga je protutnjalo banatskom ravnicom, od prvog doktora medicine, prvog gradskog fizika, koji se bavio preventivnom zdravstvenom zaštitom, odnosno koji se bavio narodnim, javnim zdravljem, do visokoprofesionalne preventivne ustanove, Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin.

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak 7.00 - 19.00
Subota - Nedelja Zatvoreno