Zavod za javno zdravlje Zrenjanin

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin

Zdravlje za sve

admin

Vreme čitanja 1 minut

U zavodu za javno zdravlje Zrenjanin, u periodu od 07.02.2020 - 08.02.2020. godine, održan je dvodnevni trening pod nazivom “Unapređenje komunikacije između roditelja i pedijatara u cilju pravovremene i kompletne imunizacije dece”. Uzimajući u obzir probleme u sprovođenju imunizacije, pre svega problema odbijanja imunizacije, smatra se da bi ovakve edukacije mogle da se povećaju vakcinalni obuhvat u narednom periodu.

Trening su sprovela četiri sertifikovana trenera, koji su od strane Američkog univerzitetskog centra “Džon Hopkins” i UNICEF-a u Srbiji prošli obuku za neposrednu komunikaciju za imunizaciju za zdravstvene radnike koji se bave sprovođenjem imunizacije. Treningu su prisustvovali pedijatri i lekari zaposleni u Domovima zdravlja Srednjebanatskog okruga, sa njihovim timskim sestrama, kao i patronažne sestre Domova zdravlja.

Foto #1
Foto #2
Foto #3
Foto #4
Foto #5
Foto #6
Foto #7
Foto #8
Foto #9
Foto #10
Foto #11
Foto #12
Foto #13
Foto #14
Foto #15
Foto #16
Foto #17
Foto #18
Foto #19

Zavod

Centar za promociju zdravlja, analizu, planiranje i organizaciju zdravstvene zaštite, informatiku i biostatistiku u zdravstvu
Centar za mikrobiologiju
Centar za higijenu i humanu ekologiju
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti
Služba za pravne, ekonomsko-finansijske, tehničke i druge slične poslove

SAVETOVALIŠTA

Savetovalište za odvikavanje od pušenja
Savetovalište za pravilnu ishranu
Savetovalište za DPST

DOKUMENTI

Analize
Finansijski izveštaji
Politika kvaliteta
Obim akreditacija
ATS sertifikat
Opšti akti
Oglasi

Kategorije

O nama

Dosta toga je protutnjalo banatskom ravnicom, od prvog doktora medicine, prvog gradskog fizika, koji se bavio preventivnom zdravstvenom zaštitom, odnosno koji se bavio narodnim, javnim zdravljem, do visokoprofesionalne preventivne ustanove, Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin.

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak 7.00 - 19.00
Subota - Nedelja Zatvoreno